Ünnepi rendezvények szervezése

Legyen akár szó karácsonyról, vagy céges jubileumról, különleges céges események megrendezésében is komoly tapasztalatunk van. Egy állófogadás finger fooddal, vagy egy év végi bankett, szabadban sátorral, vagy elegáns helyszínen beltéren, mindenre van megoldásunk, amire pedig még nincs, arra találunk!

Megvalósítjuk az álmaid

csr
CSR-elemekkel vegyítve
gyertyak
Ünnepi atmoszféra
lufik
Családias hangulat, akár több száz fő esetében is
tanyer
A gasztronómia csúcsait képviselő catering
maszk
Egyedi koncepciók

Referenciáink


A rendezvények minden területén otthon vagyunk, keressük a kihívásokat, hogy egyedi élménnyel ajándékozzuk meg ügyfeleinket és vendégeit.


REFERENCIÁK
 • Kristi Karelsohn, Putnoky Réka
  A BeLive Events által az Észt Nagykövetség termeiben nyújtott catering szolgáltatás minden elemében megfelelt a Nagykövetség támasztotta szigorú feltételeknek. Az érkező csapat vidámsága és nyitottsága, problémamegoldó képessége és azonnali reagálása nagyban hozzájárult meghívott vendégeink elégedettségéhez, akik csak dícsérni tudták az ételek frissességét és ízélményét. Külön köszönet a recept alapján számunkra készített észt ételekért!
  Kristi Karelsohn, Putnoky Réka
  Észt Köztársaság Nagykövetsége
 • Birtók Lili
  Anett és Tamara remek partnerek voltak a szervezésnél, nagyon rugalmasak voltak, mindenre gyorsan reagáltak, és gyakorlatilag nem tudtunk olyat kérni, ami ne teljesült volna. Maximálisan elégedettek voltunk!
  Birtók Lili
  Eaton Industries Kft.
 • Réz Henrietta
  Az Erste Bank értékesítőinek karácsonyi partiját szervezte meg számunkra a BeLive Events. A parti remekül sikerült, az első olyan rendezvényünk volt, amelyről a résztvevők kérés nélkül, maguktól megírták, hogy milyen jól érezték magukat és szóban is csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Minden résztvevő egyetértett azzal, hogy ez a parti méltó lezárása volt egy sikeres évnek. Számomra a megrendelői oldalról az volt a legpozitívabb, hogy azzal, hogy a BeLive szervezte a rendezvényt, nekem lehetőségem volt arra, hogy teljes egészében a rendezvény szakmai részének előkészítésére koncentráljak, hiszen minden egyéb teendőt nyugodtan rábízhattam a BeLive-ra (Kingára és Anettre)! Köszönöm a munkát, várom a következő közös projektet!
  Réz Henrietta
  Erste Bank Hungary Zrt.
 • Chrenkó Júlia
  A BeLive Events a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyünk VIP catering részét biztosította. Már a szervezés során is könnyen együtt tudtunk működni a csapattal, de ez főként az esemény alatt teljesedett ki. Körverseny lévén minden nap más és más helyszínen kellett felállnia a VIP szektornak, melyet rugalmasan kezelt a catering csapat is és nagy segítséget kaptunk tőlük ahhoz, hogy minden úgy álljon össze, ahogy azt elképzeltük. Vendégeink is elégedettek voltak a kínálattal, ellátással, számunkra ez volt a legfontosabb. A közös munka jó hangulatban telt, reméljük a jövőben is lesz alkalmunk a BeLive Events csapatával együtt dolgozni.
  Chrenkó Júlia
  Vuelta Kft.
 • Kovács Noémi
  Nagyon profi csapatot kaptunk segítségül, rengeteg munkát és energiát fektettek abba, hogy a nyári staff party sikeres legyen. Már az első levelezésnél, telefonbeszélgetésnél éreztem, jól döntöttünk, hogy felvettük velük a kapcsolatot. Az első megbeszélésre több opcióval, összetett tervekkel, prezentációval érkeztek. Külön kiemelném, hogy az egy órás megbeszélés után egy egész napos programterv volt előttünk helyszínjavaslattal, csapatépítő programokkal, úgy délelőttre, mint délutánra. Nekünk csak választani kellett. Fejemben volt egy elképzelés, hogy milyen napot is szeretnék, minden kérésre, változtatásra megfelelően, mosolyogva reagáltak. Mindig vártam a velük való találkozást, nagyon kellemes hangvételű megbeszélések kísérték a szervezést. A „nem” szót nem ismerik, mindenre kaptunk olyan megoldást, amivel minkét fél elégedett volt. Kingát külön kiemelném, imádtam vele együtt dolgozni, annyira oda figyelt minden apró részletre. Az ad hoc problémák „volt nincs” jelleggel, percek alatt megoldódtak, mindent kézben tartott.
  Kovács Noémi
  Air France KLM
parallax background

Írj nekünk!

Írj pár sort az elképzeléseidről – hova, hány főt és milyen okból hívnál meg!
A kreatív ötleteket bízd ránk!

Céges, vagy privát rendezvényt szervezel?

Kültéren, vagy beltéren?

Rendezvény létszáma*

Rendezvény dátuma